Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2006

Ο κουμπάρος , η κουμπαριά και ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Δυσοσμία και σαπίλα αναδύεται μέσα από έναν συρφετό συγγενών που με μεγάλες υποσχέσεις και λαϊκισμούς κατάφεραν να φέρουν στην εξουσία την Ελλάδα της μιζέριας , της ρεμούλας , και του ρουσφετιού .
Μέσα σε τρία χρόνια κατάφεραν αν ακυρώσουν το Όραμα ενός λαού για μια άλλη Ελλάδα .
Μέσα σε τρία χρόνια με την αγαστή συνεργασία της « τέταρτης εξουσίας» των ΜΜΕ –Αποχαύνωσης ( Ζαχαρέα – Παπαδάκης- Κουικ-Τριανταφυλλόπουλος-Ευαγγελάτος-Χατζηνικολάου – Αφτιάς –Νικολουλη ) μας εκπαίδευσαν στην μιζέρια της Ψωροκώσταινας .
Σαν σικελοί μαφιόζοι που συνδέονται με δεσμούς συγγένειας ( Κουμπαριές) διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα χτίζοντας Πισίνες και Βίλες , ακύρωσαν το ΑΣΕΠ και το νόμο Πεπονή για να αλώσουν την δημόσια διοίκηση .
Ιδανικό τους η Μετριότητα , η φαυλότητα και η αναξιοκρατία . Ο Λεμπέσης τους περιγράφει στο βιβλίο η « Η κοινωνική σημασία των βλακών στο σύγχρονο βίο».
Ο Μέτριος Πρωθυπουργός λάτρης των DVD και της μπριζόλας , ο αγράμματος Κυβερνητικός εκπρόσωπος- πρώην αποτυχημένος δημοσιογράφος , η αλαζονική Κυρία νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην χειρουργική , ο Βλάκας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υπουργός Πολιτισμού , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Κυβέρνησης των Κουμπάρων .
Και μαζί με όλους αυτούς ένας συρφετός παραγόντων και παραγοντίσκων που του ενώνει μια κουμπαριά .
Αηδία πια.. Μόνο αυτό μπορεί να πει κανείς .