Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2006

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ή Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

υστερα απο την φωτογραφηση συσωμης της Κυβερνησης (πλην Αβραμόπουλου ) και της Νηπαγωγου -Χειρουργου κας Νατασας Παζαιτη Καραμανλη στο Μουσείο της ΜΑΝΤΑΜ ΤΥΣΟ δεν μένει παρα να διαβασουμε τις παρακατω ειδήσεις που προχειρα συγκεντρωσα
==================================================================

Στο μουσείο της Μαντάμ Τισό Μπέκαμ-Ερικσον
1/3/2002 2:06:00 μμ
Οι επισκέπτες του μουσείου της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, θα μπορούν να θαυμάσουν το κέρινο ομοίωμα του άσσου του βρετανικού ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ πριν από το Πάσχα, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του μουσείου. Επίσης, κέρινο ομοίωμα ετοιμάζει το καλλιτεχνικό επιτελείο του μουσείου και για το σουηδό προπονητή της Εθνικής Αγγλίας Στεβ Γκόραν Ερικσον.
================================================================
Η ΜΙΚΡΗ ΣΙΛΟΧ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΤΑΜ ΤΙΣΟ
(4/8/2006)
Η μικρή Σίλοχ – η κόρη του ζεύγους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, που γεννήθηκε τον Μάιο – είναι το πρώτο μωρό για το οποίο κατασκευάστηκε κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.
================================================================
Η Τζένα Τζέιμσον έγινε η πρώτη πορνοστάρ με κέρινο ομοίωμα στο Μαντάμ Τισόhttp://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/728823_b.jpg
Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες αυστηρά για ενήλικες, αλλά και στις φαντασιώσεις εκατομμυρίων ανδρών -και γυναικών- ανά την υφήλιο, η διάσημη ηθοποιός Τζένα Τζέιμσον κατέκτησε μία ακόμη πρωτιά: έγινε η πρώτη πορνοστάρ που αποκτά το κέρινο ομοίωμά της στο μουσείο Μαντάμ Τισό. Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μπροστά στο κέρινο ομοίωμα, που εκτίθεται πλέον στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λας Βέγκας, την ιδιαίτερη πατρίδα της Τζένα Τζέιμσον.Το Μαντάμ Τισό αποφασίζει κάθε φορά ποιες προσωπικότητες θα τιμήσει με κέρινα ομοιώματα, βασισμένο κυρίως στις γνώμες των επισκεπτών
===============================================================
Κέρινο ομοίωμα ο Τάιγκερ Γουντς

Στο κλαμπ των ανθρώπων των σπορ που απέκτησαν κέρινο... κλώνο ανήκει πλέον ο Τάιγκερ Γουντς (φωτο). Ο "δίδυμος" του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή του κόσμου βρίσκεται από τις 21 Σεπτεμβρίου στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη, πάντα διαθέσιμος για μία φωτογραφία με τους φίλους του αθλήματος. Ο νικητής δώδεκα μεγάλων διοργανώσεων του γκολφ (δεύτερος μετά τον Τζακ Νίκλαους με 18) ποζάρει μπροστά από μία τρύπα, την οποία και παρατηρεί προσεκτικά με σοβαρό βλέμμα, στάση που συνηθίζει να έχει κατά τη διάρκεια των αγώνων.
===============================================================
Αλλαξαν πάλι το κέρινο ομοίωμα της Kylie
Για τρίτη φορά το κέρινο ομοίωμα της Kylie Minogue στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο άλλαξε και αυτό λόγω των συνεχών αλλαγών στην εμφάνιση της μεγάλης star. To πρώτο κέρινο ομοίωμά της φιλοτεχνήθηκε πριν από 12 χρόνια και έκτοτε έχει άλλαξει δύο φορές προσεγγίζοντας κάθε φορά όσο το δυνατό πιο πιστά την Κylie Minogue. Το καινούργιο κέρινο ομοίωμά της αποτελεί πόλο έλξης των αμέτρητων θαυμαστών της που φωτογραφίζονται μαζί με το ίνδαλμά τους.
==================================================================
Το Βατικανό κατέγγειλε την φάτνη του Μαντάμ Τισό
Η φάτνη (της Γέννησης) του διάσημου μουσείου με τα κέρινα ομοιώματα της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο, που παρουσίαζε τον Ιωσήφ με τα χαρακτηριστικά του διεθνή άσσου του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και τη Μαρία με τα χαρακτηριστικά της συζύγου του, Βικτόρια, υπέστη βανδαλισμούς και έκλεισε.
Η κέρινη φάτνη προκάλεσε έντονη πολεμική τις προηγούμενες ημέρες, καθώς το Βατικανό κατήγγειλε την κακογουστιά της, ο ανώτατος ιεράρχης της Καθολικής Εκκλησίας στην Αγγλία, καρδινάλιος Μέρφι Ο' Κόνορ έκρινε ότι η κέρινη παράσταση επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τους Χριστιανούς, η πρεσβυτεριανή εκκλησία είχε ζητήσει να μην εκτίθεται στο κοινό εκτιμώντας ότι προκαλεί σοκ σε πολύ κόσμο.
Εκτός από το ζεύγος Μπέκαμ, τη φάτνη πλαισίωναν οι μορφές του αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, του βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ και του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου στο ρόλο των Τριών Μάγων, ενώ οι βοσκοί έφεραν τα χαρακτηριστικά των ηθοποιών Χιου Γκραντ και Σάμιουελ Τζάκσον και του τηλεοπτικού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών Γκράχαμ Νόρτον. Ο άγγελος στο κέρινο ομοίωμα είχαν τα χαρακτηριστικά της τραγουδίστριας Κάιλι Μινόγκ.
Ο βρετανικός Τύπος είχε εκφράσει επίσης δυσαρέσκεια σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Η εφημερίδα Τάιμς αποδοκίμασε το κέρινο έκθεμα γράφοντας ότι συνιστά ένα ομοίωμα της λατρείας της διασημότητας που αγγίζει τα όρια του παραλόγου.

=======================================================
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ?
ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΠΗΧΥΣ ?